fbpx

Kokosmakroner

Kokosmakroner er en populær julekake som er lett og rask å lage med eggehvite, sukker og kokosmasse. Smaker himmelsk til jul, og fin å gi i gave.

INGREDIENSER

4 eggehviter

200 g sukker

200 g kokosmasse

SLIK GJØR DU

  • Ha eggehvitene i en kjele og visp de lett sammen. Bland inn sukkeret og kokosmassen.
  • Sett kjelen på middels varme og rør til massen blir som en tykk grøt i ca. 10 minutter. Bruker du sterkere varme har massen lett for å sette seg i bunnen.
  • Dekk en stekeplate med bakepapir og sett massen på i store topper med en teskje.
  • Stek kokosmakronene midt i ovnen ved 175 ºC i ca. 12 minutter eller til de er lett gyllenbrune.
  • Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.

Oppskrift og bilde: Brød & Korn